L’empresa vilanovina Canopack Technologies participa a la Fira PACGRAF de Cuba

L’empresa vilanovina d’envasats Canopack Technologies SL està present a la 1a Edició de la Fira Pacgraf Cuba, que se celebra entre aquest dimarts i dijous al recinte PABEXPO de L’Havana. Fira Barcelona International ha estat seleccionada pel Ministeri de Comerç Exterior i Inversió estrangera com l’empresa organitzadora oficial de les primeres fires sectorials de l’illa.

L’empresa vilanovina, que disposa de plantes d’embotellament i envasament de productes alimentaris, compartirà espai amb nou empreses catalanes més del sector de l’embalatge, packaging i arts gràfiques a l’espai que té disponible la Cambra de Comerç de Barcelona a la Fira Pacgraf. Aquest és el lloc idoni per a les PIMES que tinguin com a objectiu internacionalitzar-se i exportar a Cuba, un país que s’ha obert a un mercat pràcticament nou, amb una demanda creixent i una escassa oferta interna.

El mercat cubà es troba en plena expansió gràcies a la nova llei d’estrangeria, que dóna suport a la inversió estrangera a l’illa. Aquests canvis en la legislació cubana, que suposen una major obertura al comerç internacional, ja s’estan traduint en un augment de les exportacions, que en el cas català van créixer un 50% el 2015 respecte a l’any anterior, assolint els 295 milions d’euros.

Amb l’objectiu d’aprofitar les noves oportunitats de negoci que s’estan generant a Cuba, la Cambra de Comerç de Barcelona està realitzant sessions informatives, de networking, fires i diverses missions comercials, que s’engloben en el Pla Cuba 2017. Les fires que es faran són les següents: Pacgraf Cuba (7-9 febrer 2017) HostelCuba (25-27 abril 2017) Energia Renovable (30 maig – 1 juny 2017) i SECURTEC (19-21 setembre 2017).

Tot aquest moviment econòmic i empresarial ve afavorit per la signatura entre Catalunya i Cuba del primer acord comercial a finals del 2016, per intensificar les relacions comercials. L’acord comportarà un augment de les exportacions de les empreses catalanes a l’illa, que ja espera, per exemple, construir 85.000 habitacions d’hotel en els propers quatre anys.

Veure la noticia

 

Warning: Use of undefined constant aaa - assumed 'aaa' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /usr/home/canopack.es/web/wp-content/themes/canopack/post.php on line 6

Nuestros clientes:

Artiach Lacasa Grupo Nutrexpa ken Gullón Bicentury Grup Alimentari Guissona Persan Henkel Heinz Vallformosa